Tempo950x100

Tempo300x100

Нові високоефективні рішення для надійного захисту посівів

Нові високоефективні рішення для надійного захисту посівів

Тому науковці та фахівці «UKRAVIT» постійно створюють нові, високоефективні рішення, які дозволяють максимально надійно захищати посіви, дбати про високу врожайність і успіх українського аграрія, а також оптимізувати виробничі витрати.

У 2019 році компанія виводить на ринок ряд нових високоефективних розробок: чотири протруйники, два гербіциди, два фунгіциди та один інсектицид. Вони стануть комплексним рішенням проблем, що давно назрівали у товаровиробників.

Групу протруйників представлять препарати фунгіцидної – Баріон (металаксил-м, 350 г/л), Каріоліс (флудиоксоніл, 25 г/л + металаксил-м, 10 г/л) і Рестлер (флудиоксоніл, 25 г/л) та інсектицидної дії – Екзор (тіаметоксам, 600 г/л). Вони будуть більшою мірою орієнтовані на насіннєві заводи і дозволять суттєво зменшити вартість посівної одиниці ріпака, кукурудзи та соняшника, що в цілому позитивно позначиться на оптимізації виробничих витрат аграрія. Одночасно, ці протруйники можуть застосовуватись у господарствах. Препарати контролюють широкий спектр хвороб та ґрунтових і ранньопіслясходових шкідників й мають високу окупність.

Читайте також: Від попиту до пропозиції: «UKRAVIT» нарощує об’єми виробництва

Гербіцидні новинки компанії орієнтовані на захист культур від найбільш шкодочинних бур’янів, які переважають на території України. Один з них, Кайліс (аклоніфен, 600 г/л), спрямований на післясходовий захист посівів соняшника класичного від дводольних бур’янів, в тому числі, й стійких до триазинової групи. Цього рішення вже давно потребували аграрії, які вирощують традиційні гібриди соняшника, особливо в регіонах із недостатнім рівнем зволоження. Одночасно, цей же гербіцид можна застосовувати й досходово. Друга новинка – гербіцид Галант (глюфосинат амонію, 150 г/л). Це – препарат суцільної дії/десикант для обробки посівів сільськогосподарських культур, який поєднує одразу дві функції – ефективне знищення бур’янів і підсушування насіння перед збиранням врожаю.     

Нові фунгіциди стануть незамінними помічниками для аграріїв не лише України, а й Грузії та Молдови. Адже один з них, Інферно (сірка, 800 г/кг), орієнтований винятково на садівників та виноградарів і стане важливим елементом захисту плодових і винограду, виходячи зі специфіки їх вирощування в цих країнах. Друга новинка, Захисник Екстра (тіофанат-метил, 310 г/л + флутриафол, 190 г/л), є двокомпонентним фунгіцидом на основі діючих речовин із різних хімічних класів. Зважаючи на те, що раніше аграріям доводилося робити бакові суміші з препаратів із цими діючими речовинами, фахівці «UKRAVIT» оптимально поєднали їх в одному фунгіциді та зареєстрували для використання у посівах соняшника й зернових колосових. Згідно результатів польових випробувань, новинка демонструє значно вищу ефективність, ніж поєднання бакових «партнерів», і забезпечує надійний захист посівів від хвороб. 

Читайте також: Агровиробники з усієї України зацікавлені у співпраці з «UKRAVIT»

Без перебільшення, «знахідкою» для eco-friendly виробників стане новітній двокомпонентний інсектицид Колібріс (тіаклоприд, 280 г/л + новалурон, 120 г/л) з унікальною формуляцією. Він володіє контактно-системною дією і включає діючі речовини з різними механізмами дії. Піклуючись про стан навколишнього природного середовища, вчені компанії обрали максимально безпечні для комах-запилювачів діючі речовини, що є дуже важливим для збереження корисних видів. При цьому препарат контролює надзвичайно широкий спектр шкідників із чотирьох рядів – Lepidoptera (Лускокрилі), Coleoptera (Твердокрилі), Hоmоptera (Рівнокрилі) та Diptera (Двокрилі) на усіх стадіях розвитку і попереджує появу у них резистентності.

Довідка: UKRAVIT  – найбільша агрохімічна українська компанія, яка виробляє понад 140 препаратів: ЗЗР, добрива з мікроелементами, засоби для знищення гризунів та побутових комах. До складу корпорації входить «Фабрика агрохімікатів» (м. Черкаси).

З питань продажу та співпраці звертатися:

ТОВ «Укравіт Агро», м.Київ, пр-т Перемоги 42.

Гаряча лінія: 0 800 301 401

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/novi-vysokoefektyvni-rishennya-dlya-nadijnoho-zahystu-posiviv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати