Tempo950x100

Tempo300x100

Новорічна знижка на аналітику від «ПроАгро Груп»!

Новорічна знижка на аналітику від «ПроАгро Груп»!

Компанія «ПроАгро Груп» – надійний постачальник інформації та аналітики для аграрного бізнесу – розуміє, наскільки важливо менеджменту агропідприємства при розробці коротко- та середньостроковій стратегії розвитку володіти найсвіжішою і достовірною ринковою інформацією. Раніше компанія вже анонсувала майбутні зміни аналітичного видання ProAgro Analytics, після чого тижневик стане ще більш інформативним та оперативним. А ще «ПроАгро Груп» хоче зробити свої продукти доступнішими для всіх. Напередодні новорічних і різдвяних свят компанія повідомляє про святкову акцію!

Акція від «ПроАгро Груп» триватиме цілий місяць – з 10 грудня 2017 року по 10 січня 2018 року. Всі, хто в цей період оформить річну підписку на аналітичний тижневик ProAgro Analytics Basic, отримує унікальну новорічну знижку – 18%! Оформити передплату можна тут.

Нехай оновлений тижневик залишиться обов’язковим атрибутом початку тижня для кожного керівника. Потрібна, корисна і найсвіжіша інформація. Вивчайте агроринок разом з ProAgro Analytics і ефективно розвивайте свій бізнес!

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/novorichna-znyzhka-na-analityku-vid-proahro-hrup
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати