Tempo950x100

Tempo300x100

Новий порядок грошової оцінки земель почне діяти з липня

Новий порядок грошової оцінки земель почне діяти з липня

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на прес-службу Мінагрополітики.

Прийняття законопроекту про передачу фермерських земель у власність фермерам посилить розвиток малого бізнесу. «Порядком передбачено, що для земельних ділянок, інформація про які не внесена до відомостей Держземкадастру та у разі якщо у відомостях кадастру відсутній код Класифікації видів цільового призначення земель для земельної ділянки, коефіцієнт, який характеризує функціональне використання земельної ділянки (Кф) при розрахунку її нормативної грошової оцінки застосовується із значенням 3,0», — йдеться в повідомленні.

Таким чином, платники, які мають земельні ділянки, інформація про які не внесена до відомостей Державного земельного кадастру повинні подати до контролюючих органів уточнюючі податкові декларації за II півріччя 2018 року з новою довідкою (витягом) про нормативну грошову оцінку земельної ділянки. Довідка має бути видана з врахуванням вимог Порядку (з 17.07.2018), як це передбачено ст.286 Податкового кодексу України.

Такі самі дії потрібно вчинити у разі якщо у відомостях Державного земельного кадастру відсутній код Класифікації видів цільового призначення земель для земельної ділянки.

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/novyj-poryadok-hroshovoyi-ocinky-zemel-pochne-diyaty-z-lypnya
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати