Tempo950x100

Tempo300x100

Новинки LOZOVA MACHINERY на AGRITECHNICA-2019

Новинки LOZOVA MACHINERY на AGRITECHNICA-2019

Сучасні підходи до обробки ґрунту вимагають від фермерів максимальної віддачі. Крім якісної обробки і раціонального використання поживних речовин, важливо домогтися економічного ефекту, а це – швидкість роботи, відсутність зупинок техніки на техобслуговування і ремонти, малі витрати на паливо і багато іншого. З урахуванням цих вимог LOZOVA MACHINERY пропонують аграріям найвигідніші і ефективні рішення.

Так в Німеччині, вперше на європейському ринку, компанія презентує новинку 2019 року – глибокорозпушувач ФРАНК-3sp.

[[{“fid”:”669959″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Це новий агрегат, який обробляє грунт на великій глибині (до 45 см) без обороту пласта і залишає на поверхні до 60 рослинних залишків, що вирішує проблему ерозії ґрунту і гарантує тривалу родючість. До того ж в новому ФРАНК реалізована функція одночасного внесення гранульованих добрив на рівні 150 і 250 мм, що значно підвищує врожайність.
Знаряддя також оснащено дворівневим захистом пружинної стійки від зламу, що поліпшує його працездатність в умовах складних кам’янистих ґрунтів.

Дана модель комплектується трьома варіантами змінних робочих органів-доліт, з твердосплавними наконечниками HARD-SHELL, це істотно знижує витрати на їх заміну.
Застосування ФРАНК-3sp зберігає органічний склад ґрунту, покращує його водно-повітряний режим і родючість.

[[{“fid”:”669960″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“2”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”2″}}]]

Побачити і познайомитися з перевагами даного агрегату ви зможете на AGRITECHNICA на стенді LOZOVA MACHINERY – зал 12, стенд А06.
 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/novynky-lozova-machinery-na-agritechnica-2019
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати