Tempo950x100

Tempo300x100

Новинки та бестеллери ХАРП на AGRITECHNICA-2019

Новинки та бестеллери ХАРП на AGRITECHNICA-2019

ХАРП готується представити багато нових цікавих і сучасних підшипників для сільськогосподарської галузі.

● Підшипникові вузли для дискових борін, культиваторів і посівної техніки – HARP AGRO UNIT, які не потребують обслуговування і мастила. Модель відрізняє ремонтопридатність – після відпрацювання ресурсу вузли можуть бути відновлені. HARP AGRO UNIT захищені від зовнішніх впливів багаторівневою системою ущільнень X-Shield.
● Серія підшипникових вузлів в стандартних і спеціальних виконаннях – UCP, UCF, UCFL для застосування в зернопереробному, елеваторному обладнанні, комбайнах, ґрунтообробній та кормозаготівельній техніці. Для роботи в екстремальних умовах пропонується спеціальний вузол F480210K19 з корпусом з високоміцного чавуну і не обслуговуваним підшипником з 6-кромочним ущільненням підвищеної герметичності і захисту від механічних пошкоджень X-Shield.
● Спеціальні і універсальні підшипники для комбайнів, жаток обслуговуваного і не обслуговуваного типів з ущільненнями підвищеної герметичності X-Shield. А також підшипники молотильних блоків, в конструкції яких реалізовані рішення для надійної роботи при надсильних навантаженнях і в умовах з високою забрудненістю.
● Спеціальні радіальні і радіально-тривкі підшипники для посівної техніки, комбайнів, прес-підбирачів з ущільненнями підвищеної герметичності X-Shield (1-кромочні) і X-Shield-3 (3-кромочні).
● Спеціальні підшипники для автомобілів, тракторів – вижимні підшипники зчеплень, підшипники ступиці коліс з ущільненнями X-Shield-2 (2-кромочні) і X-Shield-4 (4-кромочні), підшипники верхньої опори передньої підвіски, малошумні і радіально-наполегливі підшипники для диференціалів легкових автомобілів, роликові підшипники для трансмісій тракторів.

Відповідно до вимог замовників ХАРП пропонує як традиційні, так і унікальні, індивідуальні конструкторські рішення.

Стенд ХАРП  на AGRITECHNICA – Е16 в павільйоні № 16.

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/novynky-ta-bestellery-harp-na-agritechnica-2019
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати