Tempo950x100

Tempo300x100

Низку українських аграрних компаній Росія включила до свого санкційного списку

Низку українських аграрних компаній Росія включила до свого санкційного списку

Агрохолдинги «Миронівський хлібопродукт» і «Кернел», компанії ДПЗКУ і «НІБУЛОН» фігурують у переліку компаній, на які розповсюджено санкції, введені урядом Російської Федерації щодо низки українських юридичних осіб з 1 листопада 2018 року, пише AgroTimes.

Також під санкції підпали ТОВ «Комплекс Агромарс», Миронiвський завод по виготовленню круп i комбікормів, Харківський тракторний завод, «Укрхіменерго», ПАТ «Азот», «Дніпроазот», ТОВ «Агропром-технологiї», ТОВ «М’ясна фабрика «Фаворит Плюс», ТОВ «Синьків АГРО» та  інші компанії.

Тим часом з’явилася перша реакція українських виробників зі списку санкцій. «Ми не постачаємо свою продукцію до РФ і нічого не купуємо, – повідомили в прес-службі агрохолдингу «МХП» агентству «Інтерфакс-Україна». – Рішення про введення санкцій ніяк не позначиться на діяльності нашої компанії». 

Довідка

Росія ввела санкції щодо публічних компаній на виконання указу президента РФ «Про застосування спеціальних економічних заходів у зв’язку з недружніми діями України щодо громадян і юридичних осіб РФ».

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/nyzku-ukrayinskyh-ahrarnyh-kompanij-rosiya-vklyuchyla-do-svoho-sankcijnoho-spysku
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати