Tempo950x100

Tempo300x100

Обговорення долі Липецької фабрики відбувається без відома і без участі корпорації Roshen

Обговорення долі Липецької фабрики відбувається без відома і без участі корпорації Roshen

Про це Українським Новинам повідомила прес-служба корпорації Roshen.

“Сьогодні вчергове Басманний суд Москви продовжив термін арешту, накладеного на кондитерську корпорацію Roshen в Липецьку. Термін забезпечувального арешту, накладеного на 12 об’єктів нерухомості, вчергове продовжено – до 13 грудня 2018 року”, – сказала вона.

Крім того, раніше російськими ЗМІ була оприлюднена інформація про можливу передачу Липецької фабрики в розпорядження російського кондитерського об’єднання “Слов’янка”.

У свою чергу компанія зазначила, що останнім часом корпорація не отримувала жодних пропозицій щодо придбання цієї фабрики, об’єкт ніхто не оглядав.

“Якщо і ведеться будь-яке обговорення долі Липецької фабрики на місцевому рівні, то відбувається це без нашого відома і без всякого нашої участі”, – прокоментувала прес-служба.

При цьому зазначається, що теоретично виробництво можна відновити, але це потребує інвестицій та часу, до того ж потрібно мати вже зареєстровані товарні знаки, під якими будуть випускатися цукерки, і має мережу продажів.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/obhovorennya-doli-lypeckoyi-fabryky-vidbuvayetsya-bez-vidoma-i-bez-uchasti-korporaciyi-roshen
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати