Tempo950x100

Tempo300x100

Один з найбільших виробників дитячого харчування відкликає продукцію з 83 країн через сальмонелу

Один з найбільших виробників дитячого харчування відкликає продукцію з 83 країн через сальмонелу

Один із найбільших виробників дитячого харчування компанія Lactalis відкликає з ринку понад 12 мільйонів пачок молочних сумішей у 83 країнах світу через виявлення у молокопродуктах збудників сальмонельозу 

Про відповідне рішення керівництва французької компанії стало відомо у неділю, 14 січня, повідомляє Укрінформ.

 

Відкликатимуть усі партії сухого молока, вироблені на розташованому в Краоне на заході Франції заводі, незалежно від дати випуску.

Генеральний директор Lactalis Еммануель Беньє також пообіцяв компенсації родинам, які постраждали від наслідків споживання дітьми зараженої збудниками сальмонельозу продукції компанії.

Тим часом стало відомо про щонайменше 35 випадків зараження дітей небезпечними бактеріями лише у Франції. Серед постраждалих від неякісного дитячого харчування багато немовлят віком до шести місяців. Щонайменше один випадок зареєстровано в Іспанії. Ще один випадок захворювання наразі розслідується в Греції. Вже тепер проти компанії споживачі подали десятки позовів.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/odyn-z-najbilshyh-vyrobnykiv-dytyachoho-harchuvannya-vidklykaye-produkciyu-z-83-krayin-cherez-salmonelu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати