Tempo950x100

Tempo300x100

Парламент Південної Африки проголосував за конфіскацію землі, що належить білим селянам

Парламент Південної Африки проголосував за конфіскацію землі, що належить білим селянам

“Час для примирення закінчився”, – розповідають колегам політиків фронтмен та лідер радикальної опозиційної партії “Бійці за економічну свободу” (Economic Freedom Fighters) Джуліус Малема (в центрі на фото), передає Newshub

“Тепер час справедливості. Ми повинні гарантувати, що ми відновлюємо гідність нашого народу, не компенсуючи втрати злочинцям, які викрали нашу землю”.

Переважна більшість, 241 депутат, проголосувала за законопроект, тоді як лише 83 проголосували проти. Незабаром буде внесено зміни до конституції країни, що включатиме експропріацію землі.

Урядовий аудит у 2017 році визначив, що білі люди володіють 72 відсотками сільськогосподарських угідь.

У 2016 році він сказав прихильникам, що “не закликає бити білих людей – принаймні до цього часу”.

У минулому році більш ніж 70 білих фермерів були вбиті в результаті 340 нападів, що робить професію фермера небезпечнішою, ніж професію поліцейського.

Заступник голови африканського національного конгресу Дорріс Евніса Далакуде заявив, що партія, яка підтримала виправлений варіант пропозиції, “визнає, що нинішні інструменти політики можуть перешкоджати ефективній земельній реформі”.

Але лідер протиборчої партії “Freedom Front Plus party” Пітер Гроневальд попереджав, що рух може мати наслідки.

“Якщо ви продовжите цей курс, то я можу запевнити вас, що це матиме непередбачені наслідки, які не є інтересами Південної Африки”, – сказав він парламенту.

Парламентський комітет з нагляду за конституцією подасть до відома законодавців зміни до конституції до 30 серпня.

На думку Андрія Ярмака, економіста департаменту технічного співробітництва продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (FAO), в результаті цього закону, Україна втратила одного конкурента на світовому ринку яблук: 

#Мінус_один_конкурент #яблуко #ПАР

Зімбабве №2. Дуже прикро, але сьогодні закінчилася економічна казка Південної Африки. Країни, що за рівнем розвитку стояла на рівні з ЄС.

Сьогодні парламент вирішив відібрати землю у білих фермерів. Просто так. Без компенсацій. Колективізація африкан-стайл.

Зімбабве, яке теж було багатою країною, теж пройшло через відбирання землі у білих. І стало найбіднішою країною світу. Це той шлях, на який стала ПАР.

А це значить, що у нас на глобальному ринку яблук буде на одного конкурента менше.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/parlament-pivdennoyi-afryky-proholosuvav-za-konfiskaciyu-zemli-shcho-nalezhyt-bilym-selyanam
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати