Tempo950x100

Tempo300x100

Переробка курячих яєць стає перспективною нішею

Переробка курячих яєць стає перспективною нішею

На цьому наголосила комерційний директор ПрАТ «Птахофабрика Тернопільська» Наталія Дідух в інтерв’ю журналу «Наше птахівництво». пише AgroTimes.

За її словами, переробка курячого яйця в Україні становить лише 3-4% від загального виробництва, у той час, як у Європі – 32-34%, у США, Японії – близько 44-46%. 

«До того ж набув чинності закон про те, що з вересня 2017 року заборонено на виробництвах харчової продукції використовувати яйця у шкаралупі, тобто бити їх на місці, – зазначила Наталія Дідух. – Натомість підприємства зобов’язані закуповувати їх уже переробленими». 

Таким чином, для підприємств, що не лише виробляють куряче яйце, а й переробляють його, суттєво розширюється ринок збуту, додала вона.

«В Європі приріст переробної продукції з яйця становить близько 2% на рік. Я гадаю, що ми випереджатимемо, бо в нас дуже низький старт», – сказала Наталія Дідух. 

Також продукцію переробки можна експортувати. Тому важливо відразу налагоджувати виробництву з огляду на експорт, зауважила комерційний директор ПрАТ «Птахофабрика Тернопільська».

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/pererobka-kuryachyh-yayec-staye-perspektyvnoyu-nisheyu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати