Tempo950x100

Tempo300x100

Переселенець з Криму буде вирощувати на Прикарпатті найдорожчу ягоду в Україні

Переселенець з Криму буде вирощувати на Прикарпатті найдорожчу ягоду в Україні

На офіційному сайті Івано-Франківської обласної ради оприлюднено розпорядження «Про підсумки обласних конкурсів розвитку місцевого самоврядування». Переможцями цього конкурсу стали 58 проектів на загальну суму  майже 17,2 млн гривень, інформує pravda.if.ua.

Зокрема, 300 тис. гривень з обласного бюджету отримає Верхнянська ОТГ на розвиток та підтримку фермерства з вирощування ягід та екологічно-чистої продукції на території об’єднаної громади.

“У селі Довгий Войнилів у нас проживає фермер, переселенець із Криму Микола Полицький, який висловив бажання вирощувати лохину. Для цього він підготував відповідний проект, подав його на конкурс і переміг. Окрім коштів з обласного бюджету, ми плануємо на цей проект також додати ще 100 тис. грн з бюджету Верхнянської ОТГ. До речі, землю у користування йому вже надано, і він здійснює там певні підготовчі роботи”, – розповів заступник голови Верхнянської ОТГ Іван Кавчак.

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/pereselenec-z-krymu-bude-vyroshchuvaty-na-prykarpatti-najdorozhchu-yahodu-v-ukrayini
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати