Tempo950x100

Tempo300x100

Пересувні ферми вирощують зелень за 10 днів

Пересувні ферми вирощують зелень за 10 днів

Технологія, що використовується виробником, дозволяє отримувати 4 000 головок салату кожні 10 днів, використовуючи при цьому на 99% менше води, пише agroday.com.ua.

За рахунок мобільності виробництво можна облаштувати прямо біля точок масового споживання. Продукція продається навіть краще, ніж органічна, запевняє Ерік Еллестад, генеральний директор Matt Vail.

«На відкритій ділянці виробництво знаходиться під впливом мінливих погодних умов. Крім того, на полі ніколи не буде ідеального розподілу поживних речовин», — говорить Еллестад.

У штучному середовищі компанія навчилася створювати умови послідовного росту, які покращують смак продукції. Урожай росте в два-три рази швидше, ніж у полі. При цьому врожайність в розрахунку на квадратний метр у 600 разів вища.

На даху ферми встановлені сонячні панелі. Вони генерують енергію, достатню для управління виробництвом в сонячній Каліфорнії. Однак цією місцевістю Matt Vail не обмежиться. У міру розвитку проекту компанія планує розповсюдить технологію в країнах, що розвиваються.

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/peresuvni-fermy-vyroshchuyut-zelen-za-10-dniv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати