Tempo950x100

Tempo300x100

Перевірені рішення HARP на ПІВДЕНЬАГРО

Перевірені рішення HARP на ПІВДЕНЬАГРО

Масштабна подія зібрала провідних світових виробників з понад 35 країн.

Сьогодні ринок сільгосптехніки демонструє високу технологічність і стає все більш вимогливим до комплектуючих. Збільшення врожайності без додаткових вкладень, націленість на економію ресурсів, техніка, що працює без обслуговування – тренди сучасного сільського господарства, представлені в ході виставки. ХАРП пропонує ефективні рішення для високопродуктивної техніки. В асортименті підприємства кілька сотень різних типів підшипників для оснащення ґрунтообробної, посівної та кормозаготівельної техніки.

На виставці особливий інтерес аграріїв викликала лінійка спеціальних необслуговуваних підшипникових вузлів HARP AGRO UNIT c системою багатокромочних ущільнень X-SHIELD, що забезпечують високу герметичність і захист від зовнішнього впливу. Завдяки унікальному принципу «нуль обслуговування» підшипники не вимагають мастила і періодичного технічного обслуговування.

Продукція ХАРП давно відома і затребувана в державах СНД, це перспективний ринок, на якому підприємство росте, збільшує дилерську мережу і нарощує портфель замовлень.

Нагадаємо, ХАРП продемонстрував свої досягнення в Ганновері на AGRITECHNICA-2019. 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/perevireni-rishennya-harp-na-pivdenahro
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати