Tempo950x100

Tempo300x100

Петро Порошенко вніс у Раду законопроект щодо врегулювання земельних відносин

Петро Порошенко вніс у Раду законопроект щодо врегулювання земельних відносин

Президент України Петро Порошенко вніс у Верховну Раду. проект закону про дерегуляцію у сфері земельних відносин, який повинен удосконалити роботу Держгеокадастру.

Про це сьогодні в кулуарах ВР журналістам повідомив голова фракції “Блок Петра Порошенко” Артур Герасимов, передає РБК-Україна.

“Президент також вніс до парламенту законопроект про дерегуляцію у сфері земельних відносин для того, щоб цю монополію Держгеокадастру, – а ви знаєте, дуже багато нарікань йде на роботу цієї структури, – для того, вдосконалити і підвищити ефективність роботи цієї структури”, – повідомив Герасимов.

За словами нардепа, законопроект раніше розглядали на Національній раді реформ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України удосконалив механізми захисту речових прав на земельні ділянки. Урядовці прийняли проект постанови Кабміну “Про внесении змін до деяких актів Кабінету міністрів України з питань удосконалення механізмів захисту речових прав на земельні ділянки”.
 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/petro-poroshenko-vnis-u-radu-zakonoproekt-shchodo-vrehulyuvannya-zemelnyh-vidnosyn
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати