Під час Олійно-жирової конференції учасники обговорили нові виклики і можливості ринку

Під час Олійно-жирової конференції учасники обговорили нові виклики і можливості ринку

І форум пройшов успішно!

Всі три робочих блоку конференції були дуже насиченими, динамічними та пізнавальними. Захід зібрав кращих спікерів галузі з кращих компаній Fenix ​​Agro, «Термінал ППСС», «МХП», «Інтерстарч Україна», «Дунайська соя», SP Advisors, Shanghai agile international trading Co., ГК «Прометей». Топ-менеджмент, виробники, переробники, трейдери, логісти та фінансові експерти презентували своє бачення стану та перспектив галузі.

Всі, без винятку, доповіді були змістовними, заснованими на практичному досвіді. Хоча один виступ все ж виділявся. «ПроАгро Груп» вперше в історії своїх конференцій використовувала Skype для зв’язку зі спікером. Генеральний директор однієї з китайських компаній презентував свою доповідь прямо з Шанхаю, учасники конференції скористалися можливістю і задали багато питань, що стосуються особливостей місцевого ринку. Спікери Олійно-жирової конференції детально описали специфіку виходу та роботи на ключових для української продукції ринках, були розглянуті питання нішевих олійних культур, їх переробки та збуту. Не оминули увагою і логістичну складову – керівник одного з перевалочних комплексів розповів про необхідність постійного вдосконалення активів та надання додаткових послуг в умовах високої конкуренції. А фінансові фахівці проаналізували ціни і назвали оптимальні фінансові інструменти для ефективної торгівлі олійними та продуктами їх переробки.

Всі питання порядку денного були розглянуті. У перервах між робочими сесіями ділове спілкування тривало, учасники конференції обмінювалися думками і контактами. Загальна думка організаторів, спікерів, партнерів і учасників – такі конференції потрібні! «ПроАгро Груп» дякує всім за активну участь та чекає Вас на наступних заходах!

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/pid-chas-olijno-zhyrovoyi-konferenciyi-uchasnyky-obhovoryly-novi-vyklyky-i-mozhlyvosti-rynku
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    24 Квітня

    АРМА планує скасувати аукціон з продажу мінеральних добрив – провели без належної конкуренції

    Профільний комітет Ради закликав зберегти Міністерство аграрної політики та продовольства України

    Ціни на овочі не перекривають витрати на зберігання

    Ринок землі в ЄС: як він працює та до чого варто готуватися Україні

    На Тернопільщині створять новий індустріальний парк “Borschiv”

    Як змінилися ціни на цукор, сіль та борошно

    ВР збирається розглянути продовження строку оформлення права власності на земельні паї

    Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

    Ціни на моркву в Україні близькі до історичних антирекордів для весни

    Рада спростила обіг насіння бавовнику, він потрібен для виробництва пороху

    БІЛЬШЕ НОВИН