Tempo950x100

Tempo300x100

Піднебесна зацікавлена в імпорті української черешні

Піднебесна зацікавлена в імпорті української черешні

Про це йдеться в повідомленні Державної служби з питань безпеки харчових продуктів та захисту споживачів, пише agroinsider.com.ua.

У зв’язку з цим голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа закликав виробників черешні, які зацікавлені в експорті своєї продукції до Китаю, звертатися з відповідною інформацією у відомство і профільні асоціації.

Відзначається, що завдяки плідній роботі всіх зацікавлених центральних органів виконавчої влади за останні 2 роки Україна і КНР досягли серйозного прогресу в розвитку двосторонніх відносин, зокрема в аграрній сфері.

Так, Китай відкрив свій ринок для української яловичини. Україна отримала право експорту молочної продукції в КНР, і зараз вже 27 операторів ринку мають право експортувати молочну продукцію в Китай. У 2017 році також були підписані протоколи фітосанітарних та інспекційних вимог щодо експорту шроту соняшникового та жому бурякового з України в КНР.

Разом з тим, ринок Китаю відкритий для української кукурудзи, ячменю та  сої. Зараз компетентні органи обох країн працюють над розширенням номенклатури рибної продукції, яка може імпортуватися на китайський ринок, постачанням української яєчної продукції, продукції птахівництва, лохини тощо.

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/pidnebesna-zacikavlena-v-importi-ukrayinskoyi-chereshni
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати