Підсумки-2019: найважливіші ініціативи Мінекономіки

Підсумки-2019: найважливіші ініціативи Мінекономіки

Найважливіші ініціативи стосувалися реформування:

ринку землі – ініційовано законодавчий процес запуску ринку землі; 

зайнятості – розроблено законопроєкт “Про працю”, що створює умови для легкого працевлаштування, комфортної праці та збільшення доходів працівників;

приватизації – передано 530 підприємств на приватизацію;

підприємництва та конкурентної політики – проведено два “дерегуляційні Кабміни” із понад 70 актами для бізнесу, 26 із них – від Мінекономіки.

Сотню актів схвалив Уряд, підписав прем’єр-міністр та опубліковано або надіслано до Верховної Ради України, у випадках проєктів законів, 25 – на підписі у прем’єр-міністра, 13 – не було розглянуто Урядом. Зі 100 актів, по яких фіналізована робота: 15 – законопроєктів, 42 постанови та 43 розпорядження Кабінету Міністрів України.

“Наше завдання – створити умови для бізнесу через розвиток та стимули аби забезпечити економічний прорив задля добробуту українців. Відтак, ми ініціювали зміни за найголовнішими напрямками, що забезпечують інфраструктуру, рівні умови та розвиток людини”, – прокоментував підсумки роботи у 2019 році  міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/pidsumky-2019-najvazhlyvishi-iniciatyvy-minekonomiky
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати