Tempo950x100

Tempo300x100

Погляд очевидця: День поля ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН

Погляд очевидця: День поля ЛОЗІВСЬКИХ МАШИН

Захід продовжив низку ювілеїв компанії – 20-річчя українського бренду, 20-річчя з дня випуску першого агрегату – зубопружинної борони ЛІРА і 10-річчя дискової борони ДУКАТ.

Дружня атмосфера, страви на мангалі, розіграш подарунків та розважальна програма задали святковий тон заходу. Також варто відзначити, що працівники організували дитячу зону з веселими іграми та смаколиками. Дітлахам було цікаво спостерігати за тим, що відбувається – їх задіяли у визначенні переможця, а також малюки стояли в перших рядах глядачів демонстрації техніки.

Основна дія розпочалося незвично – з параду техніки. Перед очима гостей, буквально на відстані витягнутої руки, проходила техніка в робочому положенні. Головний конструктор, Олексій Гриненко, коротко та ясно характеризував прохід агрегатів, звертаючи увагу на найцікавіші моменти.

[[{“fid”:”648284″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Далі – головна частина – польові випробування. Свою роботу в полі показали близько 20 агрегатів LOZOVA MACHINERY – як новачки, так і досвідчені старожили компанії. Як я дізнався, лідером продажів цього року стала важка дискова борона ДУКАТ GOLD, вона також відкрита демонстрацію техніки. Машина чудово показала себе у справі – грунт обробила без пропусків, рівномірно по всій поверхні. Робочі органи агрегату впоралися з великою кількістю органічної маси і при цьому зовсім не забивалися. Конструктор додав, що борона орієнтована не тільки на українські, але і на світові ринки. У складеному стані розміри двох напіврам, піднятих вертикально вгору складають 3х4 метри, що повністю відповідає європейським стандартам. Мій колега, аграрій з Вінницької області, Смирнов Олександр Борисович, зазначив, що машина надійна і швидкохідна – знахідка в посівний період. Обробляє 14 км/год і по металу вони задоволені.

Особливо яскравою новинкою став причіпний обприскувач – результат спільного виробництва англійського виробника LandQuip і LOZOVA MACHINERY. Нещодавно компанія анонсувала вихід англо-української новинки, буквально перед самим Днем Поля, тим самим підігріла інтерес до ювілейного заходу. Машина повністю адаптована до українських ґрунтово-кліматичних умов.

[[{“fid”:”648286″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“2”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”2″}}]]

Було дуже багато цікавого! Ми познайомилися з унікальними новинками, серед яких польовий культиватор ФЛОРИН з шириною захвату 8 метрів з додатковими опціями під конкретні потреби кожного господарства, напівпричіп тракторний-перевантажувач KELT XXL, що не має аналогів в Україні. На експозиції вперше був представлений шестиметровий просапний культиватор САНТИМ. Також продемонструвала свою роботу оновлена зубова борона ЛІРА-24М з транспортною шириною 3м, напівпричіп ALBION XL, дискові і зубові борони, глибокорозпушувачі, культиватори та інші серійні зразки машин.

Крім ґрунтообробних агрегатів LOZOVA MACHINERY, на виставці була присутня техніка зарубіжних і українських партнерів. Тракторні, комбайнові та причіпні машини розташувалися на окремій експозиції. Успішний показ агрегатів на Дні поля підтвердив, що інвестиції в українську техніку вигідні та ефективні.

Як кажуть – ГРОШІ ПАШУТЬ!
Віктор Решетняк, аграрій, Сумська область

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/pohlyad-ochevydcya-den-polya-lozivskyh-mashyn
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати