Tempo950x100

Tempo300x100

Поліція викрила підпільну лабораторію з виробництва контрафактних ЗЗР

Поліція викрила підпільну лабораторію з виробництва контрафактних ЗЗР

Рівненські, волинські та житомирські кіберполіцейські зараз обшукують цехи, в яких незаконно виробляли фальсифіковані гербіциди – засоби системної дії для знищення бур’янів та реалізовували їх через інтернет-майданчики в 9 областях України, пише agrarii-razom.com.ua.

Заступник начальника Департаменту кіберполіції України Віталій Чубаєвський повідомив РВ, що усі хімзасоби продавали під торговими марками «Напалм» та «Напалм форте», право власності на які належить ТОВ “Сімейний Сад”. І правовласник поскаржився у поліцію, бо стверджує, що зазнав мільйонних збитків від дій рівненських підприємців.

За фактом незаконного незаконного використання знака для товарів і послуг, фірмового найменування, кваліфікованого зазначення походження товару, або іншого умисного порушення права на ці об’єкти, якщо це завдало матеріальної шкоди в особливо великому розмірі, відкрито кримінальне провадження – йдеться в повідомлені.

Обшуки ще тривають. Що знайшли та вилучили у рівненських підприємців, обіцяють повідомити пізніше. Усі обшуки проходять за процесуального керівництва прокуратури міста Рівного.
 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/policiya-vykryla-pidpilnu-laboratoriyu-z-vyrobnyctva-kontrafaktnyh-zzr
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати