Tempo950x100

Tempo300x100

Польські роботодавці готові платити заробітчанам з Азії більше, ніж українцям

Польські роботодавці готові платити заробітчанам з Азії більше, ніж українцям

«Найактуальнішими питанням на ринку праці не тільки Польщі, але і Європи, загалом,сьогодні є брак відповідальних, кваліфікованих працівників, які хоча б на мінімальному рівні володіють англійською та не мають шкідливих звичок. Це в тому числі стосується українців, що зараз працюють в Польщі. Ми неодноразово спостерігали ситуацію, коли українські заробітчани з легкістю залишали своє місце роботи заради більш високооплачуваного і, таким чином, спричиняли збитки людям, які їх наймали»,- розповідає пан Яцек Зелінські, представник компанії-рекрутера, що залучає громадян Азії до роботи в Польщі.

Експерт зазначив, що польські роботодавці, застерігаючи себе від недобросовісних робітників, почали проявляти все більший інтерес до заробітчан із країн Азії.

За даними фахівця, станом на сьогодні тільки по Індії було зареєстровано майже 30 тис. заявок на в’їзд до Польщі.

“Щодня, ми отримуємо, в середньому, 20 заявок на працевлаштування іноземних громадян в Польщі. Серед них стає все більше заробітчан із таких країн, як Індія, Непал та Бангладеш.

Вже зараз я можу сміливо стверджувати, що представники Азіатських національностей, яких працевлаштовує наша компанія мають доволі гарні перспективи на ринку праці у Польщі”, – розповідає експерт.

Джерело: info.shuvar.com

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/polski-robotodavci-hotovi-platyty-zarobitchanam-z-aziyi-bilshe-nizh-ukrayincyam
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати