Tempo950x100

Tempo300x100

Поляки хочуть збудувати в Україні завод з виробництва кормів

Поляки хочуть збудувати в Україні завод з виробництва кормів

Голова Львівської ОДА Олег Синютка зустрівся із представниками польської компанії «Kemos», яка здійснює переробку відходів виключно пташиного походження та виробництво кормів. Про це повідомляє прес-служба Львівської ОДА

Очільник області ознайомив представників компанії із сприятливим інвестиційним кліматом Львівщини.

В межах зустрічі сторони порушили питання побудови на теренах області заводу з утилізації відходів тваринного походження та виготовлення кормів.

Олег Синютка запевнив представників компанії у співпраці в напрямку розвитку аграрної сфери.

Довідка:

Основна діяльність компанії Kemos – переробка відходів забою птиці, з яких виготовляють кормову муку і кормовий жир. Виробництвом займаються три автономічні підприємства, що знаходяться на території трьох птахофабрик: сувальська птахофабрика в Сувалках, седлецька птахофабрика “Drosed” в Торуні і птахо- м’ясокомбінат “SuperDrob” в Карчеві (неподалік Варшави). Перероблена сировина є матеріалом низького ризику категорії 3, та не представляє небезпеки для здоров’я людей або тварин. Підприємства сертифіковані лікарями-ветеринарами для переробки сировини тваринного походження категорії 3 і їм присвоєні відповідні Номери ветеринарної ідентифікації.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/polyaky-hochut-zbuduvaty-v-ukrayini-zavod-z-vyrobnyctva-kormiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати