Tempo950x100

Tempo300x100

Поляки розширюють виробництво грибів в Україні

Поляки розширюють виробництво грибів в Україні

Про це пише agroday.com.ua.

П’ять років тому польський інвестор почав в Уманському районі будівництво сучасного підприємства по виробництву міцелію для вирощування печериць ТОВ «Мікоген-Центр». Воно було завершене в 2016 році і обійшлося в 22,8 млн грн.

Днями генеральний директор підприємства Олег Тригубенко, директор-розпорядник Йоньчик Владзімєж Адам і директор з маркетингу Михайло Машлянка, провели для представників Уманської районної державної адміністрації екскурсію, представивши всі етапи виробництва міцелію. Як розповів Адам, продукт виготовляється методом природного бродіння на відкритій місцевості з натуральної сировини: пташиного посліду, спор грибів, соломи.

Підприємство має сучасну лабораторію, яка контролює якість. А санітарна зона (влаштована з урахуванням рози вітрів), система аерації забезпечують безпеку для жителів наближених населених пунктів.

Спільне українсько-польське починання виявилось успішним, продукція має хороший, стійкий попит, а тому ТОВ «Мікоген-Центр» найближчим часом планує запустити другу чергу будівництва заводу.

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/polyaky-rozshyryuyut-vyrobnyctvo-hrybiv-v-ukrayini
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати