Помело, карамболь хурма: скільки коштують екзотичні фрукти

Помело, карамболь хурма: скільки коштують екзотичні фрукти

Зі збільшенням пропозиції на ринку ціни на такі фрукти стають менш “колючими”, що дозволяє українцям пізнати найрізноманітніші смаки, пишуть Українські Новини.

Авокадо

Хоч авокадо на українському ринку вже не є новинкою, знижуватися ціни на нього стали лише  наприкінці 2018 року. Так, станом на 9 грудня, середня вартість авокадо у великих гіпермаркетах країни коливається від 19 до 23,5 грн/шт.

Авокадо. Фото: pixabaу.com/Ma_RikaПомело

Помело за своєю популярністю в Україні вже наближається до традиційних мандарин. Практично з самого початку зимового сезону помело з’явився в гіпермаркетах України за досить доступними цінами і негативної динаміки в ціні поки не спостерігається. Так, кілограм помело пропонується за середньою ціною 34-39 грн.

Помело. Фото: pixabаy.com/luhаifeng279Кумкват

Кумкват поки що є менш популярним і доступним, ніж помело і авокадо. Ціна на кумкват в гіпермаркетах країни в середньому становить 330-345 грн/кг.

Кумкват. Фото: pixabаy.com/PIRО4DКарамболь

Жовто-зелений зірчастий фрукт карамболь продається в гіпермаркетах поштучно. За фрукт просять в середньому 40-45 грн/шт.

Карамболь. Фото: pixabay.com/chrisаd85Мангостан

За один кілограм солодкого екзотичного фрукта доведеться викласти не менше 620 грн, а в середньому – 640, у залежності від якості плодів. У деяких гіпермаркетах мангостан продається поштучно, ціна стартує від 60 грн/шт.

Фото: pixabay.сом/SaramukitzaПітахайя (Драконий фрукт)

Відшукати пітахайю в Україні не так вже й просто, оскільки фрукт тільки частково освоїв український ринок. У гіпермаркетах пітахайя продається за середньою ціною 125-150 грн/шт.

Фото: pixabаy.сом/joeldevalezМанго

Манго, який полюбився майже всім українцям не є дефіцитним товаром в Україні. Його вартість у середньому становить 30-34 грн за штуку (дрібний калібр). Манго великого калібру можна придбати за 60-64 грн/шт.

Манго. Фото: pixabay.сом/могеһагмопуХурма

Хурма Шарон у гіпермаркетах пропонується в середньому по 43-47 грн/кг.

Хурма. Фото: pixabаy.com/jackmасПапайя

Не менш популярний в Україні фрукт папайя продається поштучно. Ціна на нього становить близько 100 грн за штуку.

Папайя. Фото: pixabаy.com

Перегляди: 18
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/pomelo-karambol-hurma-skilky-koshtuyut-ekzotychni-frukty
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати