Tempo950x100

Tempo300x100

Понад 500 одиниць техніки буде представлено на Битві Агротитанів 2018

Понад 500 одиниць техніки буде представлено на Битві Агротитанів 2018

Організатором виступає Всеукраїнська Аграрна Рада, спільно з компанією Dykun і ТАК-Агро.

«Уже шостий рік поспіль ми об’єднуємо аграріїв з усієї України і демонструємо надсучасну та високопродуктивну техніку для сільського господарства в реальних робочих умовах. Саме у нас аграрії можуть побачити машину не на асфальті, а на землі, й оцінити, як працюють «титани техніки» в однакових умовах, на одному ґрунті, зробити свій вибір – придбати агрегат, або ж запросити до себе на господарство для подальшого тестування», – коментує керівник проекту Алла Чухрій.

Цьогоріч, польові випробування проходитимуть на трьох агрофонах різної складності: пшениця, соняшник і кукурудза, в межах п’яти постійнодіючих демонстраційних зон: І – борони та культиватори; ІІ – сівалки; ІІІ – плуги та глибокорозпушувачі; ІV – комбайни, жатки, бункери-перенавантажувачі; V – обприскувачі та розкидачі.

Окрім того, відвідувачів чекає зона гібридів, де вони зможуть оцінити 13 гібридів кукурудзи та 10 гібридів соняшнику, а також, найновітніші розробки у сфері живлення рослин. Найсміливіші зможуть провести справжні польові випробування для автомобілів в спеціальній зоні тест-драйвів.

Новинкою цього року стане справжній аукціон вживаної сільськогосподарської техніки та силове шоу від чотирикратного чемпіона світу Олександра Пеканова.

«Сільськогосподарська техніка – це не дешеве задоволення, тому враховуючи потреби малих і середніх фермерів ми вирішили провести перший в Україні аукціон, де “з молотка” підуть 52 агрегати. Всі відвідувачі мають змогу брати участь у торгах», – підсумувала Чухрій.

Окрім того, протягом двох днів діятиме фінансова секція, де можна буде дізнатись всю найсвіжішу інформацію стосовно діючих пропозицій кредитування сільського господарства від фінансових партнерів події. Ще цікавішою буде зона точного землеробства, де будуть представлені важкі дрони та інші літальні апарати, спеціалізоване обладнання для картографування, діагностики ґрунту тощо.

Більш детальна інформація на сайті www.bitvatitanov.com.ua або ж за тел.: +38 067 470 55 63.

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/ponad-500-odynyc-tehniky-bude-predstavleno-na-bytvi-ahrotytaniv-2018
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати