Попит на молоко зростає швидше ніж пропозиція

Попит на молоко зростає швидше ніж пропозиція

Такий прогноз аналітики зробили за підсумками щорічної конференції IFCN, що пройшла в Італії, пише milkua.info.

В ході конференції її учасники обговорили ідеї, які можуть підвищити продуктивність і комфорт тварин, а також стимулювати приріст вартості і прозорість в ланцюжку поставок молочних продуктів.

«Ми вступаємо в нову епоху, коли численні джерела інформації будуть інтегровані, скоррельовані і проаналізовані для своєчасного вирішення складних проблем», — заявив Рікардо Даура, директор лінійки продуктів «Digital Insights» компанії Cargill.

Представляючи довгострокові і короткострокові прогнози, аналітики IFCN відзначили, що зростання попиту на молоко до 2030 року оцінюється в 304 млн. тонн.

Для розвитку виробництва, необхідного для цього зростання, потрібна світова ціна на молоко більше 40 доларів США/100 кг молока.

Ситуація на ринку молочних продуктів в 2019 році буде сильно залежна від нюансів 2018 року, таких як аномалії погоди, що впливають на виробництво кормів, попит на імпорт молочних продуктів і зростання ВВП на душу населення.

Швидке уповільнення зростання світових поставок молока, що досягає 1,6% в серпні проти 3,1% в січні підтримали стабілізацію цін на молоко на рівні 35 доларів США/100 кг.

Торстен Хемме, керуючий директор IFCN зазначив: «Попит на молочну продукцію буде зростати швидше, ніж пропозиція. ІТ-рішення для більшої інформованості служитимуть молочній галузі, щоб визначити потенціал зростання сектора».

Перегляди: 11
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/popyt-na-moloko-zrostaye-shvydshe-nizh-propozyciya
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати