Tempo950x100

Tempo300x100

Порошенка закликали накласти вето на закон про “олійні правки”

Порошенка закликали накласти вето на закон про “олійні правки”

Європейська Бізнес Асоціація звернулася до Президента України Петра Порошенка з проханням накласти вето на ухвалений Верховною Радою учора проект закону «Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо деяких питань оподаткування податком на додану вартість операцій з вивезення за межі митної території України олійних культур» №7403-д від 4 квітня 2018 року.

Про це повідомляє прес-служба асоціації, пише agravery.com.

«На думку представників Комітету зернових та олійних культур асоціації, у разі підписання, зазначений законопроект створить дискримінаційні умови на ринку та призведе до порушення принципів вільної конкуренції. Окрім того, у коротко та середньостроковій перспективі, його прийняття призведе до падіння цін на внутрішньому ринку сої та ріпаку та, як результат, до зниження виробництва цих культур в Україні», — йдеться у повідомленні.

В асоціації наголошують, що підхід, запропонований законопроектом, не узгоджується з принципами рівності прав суб’єктів підприємницької діяльності та заборони будь-якої дискримінації господарюючих суб’єктів, а також суперечить зобов’язанням, взятим Україною при вступі до Світової організації торгівлі та підписанні Угоди про Асоціацію.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/poroshenka-zaklykaly-naklasty-veto-na-zakon-pro-olijni-pravky
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати