Tempo950x100

Tempo300x100

Порошенко і Гройсман обдурили колгоспників

Порошенко і Гройсман обдурили колгоспників

За словами експерта, в селах пенсії зросли в рази менше, ніж в містах. Люди, які відпрацювали 30-35 років в колгоспах, отримали надбавку в 50-150 гривень. Зростання цін призвело до того, що люди стали жити гірше, ніж до пенсійної реформи, пише etcetera.media.

«Люди в принципі розачаровани політикою і політиками. Скрізь невдоволення, розчарування, ненависть і апатія», – так прокоментував Постоловський свої враження від поїздок в глибинку.

Експерт зазначив, що децентралізація та створення об’єднаних територіальних громад призвели до того, що в деяких селах ситуація стала поліпшуватися. Там, де до влади приходять ініціативні люди, з’являється можливість ремонтувати школи і дороги, вирішувати інші питання. Однак в більшості сіл змін немає, а керівники скаржаться на відсутність можливостей.

Нагадаємо, з початку 2016 року середня зарплата в Україні зросла на 80%, а допомога і мінімальна пенсія – лише на 30%. Основні продукти за цей час подорожчали на 50-80%. Таким чином, найбідніші групи населення стали жити набагато гірше.

Перегляди: 6
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/poroshenko-i-hrojsman-obduryly-kolhospnykiv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати