Tempo950x100

Tempo300x100

Поширені помилки при приготуванні домашнього йогурту

Поширені помилки при приготуванні домашнього йогурту

Перед вами найпоширеніші помилки при приготуванні десерту:

Не використовуйте йогурти з магазину в якості закваски для домашнього десерту. Користі від отриманого продукту ви не отримаєте. Кількість живих бактерій в десерті буде мінімальною. До того ж в домашній кисломолочний продукт перекочують консерванти та інші шкідливі речовини.

Правильно підібрана закваска — основа якісного йогурту. При приготуванні домашнього десерту, як правило, використовуються сухі бактеріальні закваски з великою кількістю пробіотиків.

Не використовуйте аптечні БАДи як закваски. Вони не мають в складі біфідобактерій, які здатні розмножуватися і приносити користь організму.

В якості основи вибирайте свіже натуральне молоко. Ретельно стежте за температурою при додаванні в нього бактерій. Молоко не повинно бути перегрітою, інакше біфідобактерії загинуть. Допустима температура вказується на упаковці з заквасками.

Після додавання бактерій в молоко, протягом доби, необхідно підтримувати температуру 40С. Тому, в якості ємності використовуйте спеціальні йогуртниці або мультиварки. Наповнювачі додавайте безпосередньо перед вживанням.

Дотримуючись перераховані правила ви обов’язково отримаєте смачний і корисний продукт для всієї родини!

Перегляди: 6
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/poshyreni-pomylky-pry-pryhotuvanni-domashnoho-johurtu
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати