Постачальник салату McDonald’s планує наростити виробництво в Україні

Постачальник салату McDonald’s планує наростити виробництво в Україні

Компанія Фіно Верде (Макарів Київської обл.), що є частиною іспанського ABM Holding, планує в 2018 році збільшити виробництво салату в Україні на 30% – до 1,3 млн кг.

Про це повідомив генеральний директор холдингу, співвласник Угро Верде Хосе Луїс Абеянеда Мартінез, пише НВ.

“Зараз потужність виробництва салату становить 1 тонна/год. Існує можливість нарощувати потужності і переробляти додатково 1-1,5 тонни/годину. Крім салатних ліній, є лінії по переробці, нарізці цибулі, моркви і окремо – лінія для миття і сушки свіжого томату “, – розповів він.

У цілому в будівництво заводу і налагодження вирощування салату в Україні Фіно Верде інвестувала €5,5 млн. При цьому, в найближчі п’ять років не плануються подальші інвестиції у виробництво в Україні. За цей час передбачається окупити раніше вкладені кошти.

“Збільшення виробництва буде поступовим, відповідно до очікуванням щорічного зростання ринку на 15-20% за обсягами продажів. Очікується також, що через п’ять років буде запущена друга лінія вартістю €1-1,5 млн, у залежності від нарощування продажів”, – зазначив Мартінез.

Він додав, що близько 80% продукції компанії поставляється McDonald’s, інші 20% – українським продуктовим рітейлерам, таким як Фоззі Груп, Ашан і METRO.

ABM Holding заснований в 1983 році в Мурсії (Іспанія). Спеціалізується на вирощуванні салатів і овочів.

Компанія Фіно Верде створена в 2012 році. Згідно з даними Єдиного держреєстру, власником 100% статутного капіталу є Аркадія Європа 1983 С.Л. Кінцевими бенефіціарами виступають Абелланеда Мартінез Франсіско Альфонсо, Абелланеда Мартінез Хосе Луїс, Абелланеда Мартінез Хуан Педро.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/postachalnyk-salatu-mcdonalds-planuye-narostyty-vyrobnyctvo-v-ukrayini
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати