Tempo950x100

Tempo300x100

Працівникам Слов’янського масложиркомбінату заборгували понад 3 мільйони гривень

Працівникам Слов’янського масложиркомбінату заборгували понад 3 мільйони гривень

Про це пише 6262.

Під час робочої наради у Слов’янській міськраді виконуючий обов’язки керівника «СФС Трейд» Костянтин Сокол розповів, що підприємство було змушено звільнити 285 працівників за угодою двох сторін. З грудня підприємство не працює через відсутність сировини.

«Банки знаходяться у спорах з попереднім власником підприємства, із-за цього блокована його робота. Будівля та обладнання – у банківських спорах. Давати підприємству сировину ніхто не хоче. Тому воно не працює. Відповідно, зарплату платити нічим. Але ми не скидаємо з себе зобов’язань перед людьми по зарплаті», – розповів Костянтин Сокол.

У загальній сумі борг працівникам становить 3 млн 300 тисяч грн. За словами керівництва, найближчим часом комбінат зможе реалізувати партію продукції і отримати близько 500-600 тисяч гривень. З цих грошей співробітникам збираються виплатити зарплату за грудень.

Працівники написали колективну заяву в поліцію. Прокуратура зареєструвала кримінальне провадження за фактом невиплати зарплати, триває досудове розслідування.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/pracivnykam-slovyanskoho-maslozhyrkombinatu-zaborhuvaly-ponad-3-miljony-hryven
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати