Tempo950x100

Tempo300x100

Працівників сільського господарства в Україні стає все менше

Працівників сільського господарства в Україні стає все менше

Про це повідомляє Державна служба статистики, пише landlord.ua.

Загалом у сільському господарстві, лісовому господарстві та рибному господарстві у першому кварталі було зайнято 409,4 тис. штатних працівників. Разом з цим 13,7 тис. працювали за цивільно-правовими договорами і 8,8 тис. – за сумісництвом.

Зокрема у сільському господарстві було зайнято 348,2 тис. штатних працівників, 10,7 тис. працювали за цивільно-правовими договорами, 8,4 тис. – за сумісництвом.

Найбільша кількість штатних працівників сільського господарства зареєстрована у Полтавській області – 30,4 тис., за цивільно-правовими договорами – у Черкаській (1,3 тис.), за сумісництвом – у Полтавській та Чернігівській (0,8 тис.).

Дані підготовлено за результатами державного статистичного спостереження «Обстеження підприємств із питань статистики праці», яким охоплені юридичні особи та відокремлені підрозділи юридичних осіб із кількістю найманих працівників 10 і більше осіб.

Інформація наведена без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, Севастополя та частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/pracivnykiv-silskoho-hospodarstva-v-ukrayini-staye-vse-menshe
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати