Tempo950x100

Tempo300x100

Працівники ДП «Укрспирт» почали блокувати магістралі по всій країні

Працівники ДП «Укрспирт» почали блокувати магістралі по всій країні

Про це заявив голова Об’єднананої організації Профспілки працівників АПК в ДП «Укрспирт» Віталій Сосницький, повідомляє пре-служба підприємства, пише landlord.ua.

«Ми розраховуємо на підтримку профспілкових комітетів агропромислового комплексу», — заявив він

Акції протесту та перекриття автомагістралей відбуваються у Київський, Львівський, Івано-Франківський, Чернігівський, Харківський, Волинський, Чернівецький, Тернопільський, Сумський, Рівненський, Вінницький областях.

«Сподіваємося що уряд почує наші вимоги ДФС та державна виконавча служба скасують арешт з рахунків підприємства. Ми не можемо залишити без роботи і зарплати 5000 працівників, а держава не має права втрачати стратегічну галузь. Бюджет не дорахується 10 млрд. гривень акцизу, в умовах війни це вигідно лише країні агресору», — повідомив голова профспілки «Укрспирту»

На Державному підприємстві кажуть, якщо вимоги трудових колективів не будуть почуті – працівники обіцяють блокувати Урядовий квартал наступного тижня.

Вийти на такий страйк, за словами керівництва «Укрспирту» змусило те, що наразі відбувається навмисне банкрутство «Укрспирту». З метою стягнення штрафних санкцій у сумі (186 956 800,16 грн) наклали арешт на всі банківські рахунки державного підприємства.

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/pracivnyky-dp-ukrspyrt-pochaly-blokuvaty-mahistrali-po-vsij-krayini
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати