Tempo950x100

Tempo300x100

Практичні поради з розробки експортної стратегії

Практичні поради з розробки експортної стратегії

Керівники та експерти, що представляють великі агрокомпанії, трейдерські структури, юридичні практики і держоргани дають поради, як правильно торгувати.

Про особливості управління ризиками та розробку стратегії торгівлі агропродукцією на міжнародному ринку розповів Владислав Демчик, генеральний директор компанії Hanse Agri Ukraine.

Він детально зупинився на всіх етапах процесу торгівлі: від прийняття рішення про експорт до перших продажів. Владислав Демчик узагальнив набутий досвід з освоєння експортних ринків і дав практичні поради з розробки стратегії, використання сучасних методів роботи і механізми пошуку конкурентних переваг компанії на ринку.  

«Стояти на місці не можна, постійно з’являються нові фінансові та біржові інструменти, виникають нові ризики і нові обставини. Hanse Agri Ukraine поставляє свою продукцію в 37 країн світу. Важливо правильно використовувати поточну кон’юнктуру ринку і ефективно просувати свою продукцію», – підкреслив Владислав Демчик.

За його словами, підготовка експортної стратегії – це досить складний шлях. По-перше, треба оцінити потенціал та конкурентні переваги  продукції, вивчити баланс попиту і пропозиції. Не менш важливими є питання логістики, фінансовий фактор, контроль якості, контроль виконання контракту.

«Пошук клієнта – це не питання одного дня, співробітництво встановлюється роками, напрацьовуються контакти. Не завжди ціна є вирішальним моментом при прийнятті рішення про продавця. Досить часто умови, відносини, які були попередньо сформовані, є визначальними. Також завжди у центрі уваги питання логістики та гнучкість у відвантаженні», – підсумував Владислав Демчик.

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/praktychni-porady-z-rozrobky-eksportnoyi-stratehiyi
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати