Tempo950x100

Tempo300x100

Право на авокадо

Право на авокадо

За повідомлення Української правди, у соціальній мережі Instagram понад 7,5 мільйонів повідомлень під хештегом #avocado.

Користь авокадо для здоров’я давно та добре доведена нескінченними дослідженнями. У його плодах містяться мононенасичені жири, що здатні нормалізувати рівень холестерину та знижувати ризики серцевих захворювань і раку.

Вам може здатися, що ви давно знаєте, як правильно їсти цей м’ясистий зелений фрукт. Наприклад, нарізавши його у салат чи намазавши м’якоть на тост, попередньо розім’явши ложкою.

[[{“fid”:”326930″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Однак саме зараз соцмережі підкорює новий – цікавіший – спосіб з’їсти авокадо. Його вигадала американський шеф-кухар і авторка кулінарних книг Кендіс Кумай. Вона стверджує: все, що вам дійсно потрібно для ідеального поїдання авокадо – це соєвий соус та лимонний сік. Хоча американська Національна служба здоров’я рекомендує споживати лише половину авокадо в день через високий вміст жиру, жінка з’їдає по три плоди на день. Кумай розрізає авокадо, збризкує кожну половинку соком та соусом і їсть м’якоть прямо зі шкірки.

Спробуйте, можливо, і вам так смакуватиме ліпше.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/pravo-na-avokado
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати