Прем’єр-міністр України відзначив великий потенціал Лозівського КМЗ

Прем’єр-міністр України відзначив великий потенціал Лозівського КМЗ

Глава Уряду зустрівся з колективом заводу та ознайомився з процесом виготовлення сільськогосподарської техніки, мостів для тракторів Харківського тракторного заводу (ХТЗ), побував у ковальсько-пресовому цеху та на дільниці складання оборонної продукції.

Як зазначив Володимир Гройсман, такі підприємства як ЛКМЗ мають важливе значення для формування національної стратегії економічного розвитку країни.

[[{“fid”:”519445″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

«Українська машинобудівна галузь має великий потенціал росту як на внутрішньому, так і на зовнішньому ринках. І сьогодні ряд державних програм спрямовані на те, щоб підняти вітчизняне виробництво, більше виробляти в Україні. Я впевнений, що у таких заводів як ЛКМЗ з таким високим технологічним оснащенням – хороша перспектива, і я все зроблю для того, щоб такі підприємства працювали», – сказав Прем’єр-міністр України.

Під час зустрічі з трудовим колективом Володимир Гройсман обговорив питання, які потребують підтримки уряду, підкреслив, що в майбутньому обсяги виробництва буде зростати, оскільки держава дуже потребує у даних сегментах продукції, а також подякував заводчан за їх працю на благо розвитку України.

Довідка:
Лозівський ковальсько-механічний завод (ЛКМЗ) – найбільший на території СНД підприємство по виробництву сільськогосподарської та спецтехніки; трансмісії, шасі, компонентів для дорожньо-будівельної, залізничної та автодорожньої техніки.

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/premyer-ministr-ukrayiny-vidznachyv-velykyj-potencial-lozivskoho-kmz
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати