Tempo950x100

Tempo300x100

Прем’єри LOZOVA MACHINERY на АГРО-2019

Прем’єри LOZOVA MACHINERY на АГРО-2019

2019 рік – показовий і ювілейний для компанії. 20 років ЛОЗІВСЬКИМ МАШИНАМ і легендарній зубовій бороні ЛІРА, 10 років дисковій бороні ДУКАТ – говорять самі за себе.

Компанія виводить на ринок ряд новинок і оновлює всі серійні лінійки агрегатів ґрунтообробної техніки. Частина з них буде представлена на виставковому майданчику ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН в Києві.

На експозиції будуть показані новинки 2019 року – тракторний багатофункціональний напівпричіп KELT XXL, глибокорозпушувач ФРАНК-3, коротка дискова борона ДУКАТ-9 і важка дискова борона ДУКАТ-GOLD-6. Агрегати втілили нові технічні досягнення і комплексні рішення для українського і європейського ринку, задовольняють найвищі вимоги аграріїв.

Прем’єрою сезону стане напівпричіп тракторний-перевантажувач KELT XXL. Це новітня розробка ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН – трейлер, який може перевозити вантажі об’ємом до 43 м3. А унікальна система розвантаження за допомогою стрічкового конвеєра розвантажує трейлер за 2 хвилини.

KELT – єдиний у своєму класі напівпричіп з повною відповідністю ПДР за габаритами і навантаженні на вісь. Він може оснащуватися шнековим перевантажувачем, розкидачем органічних добрив та іншими пристроями. Також у KELT встановлена інноваційна система регулювання тиску в шинах.

Старт продажів – літо 2019 року.

На виставковому майданчику буде демонструватися і лідер сезону – дискова борона ДУКАТ з шириною захвату-9 метрів. Борона втілила в собі оновлений сучасний стиль ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН. Агрегат успішно пройшов випробування і його вже можна придбати у офіційних дилерів компанії.

ДУКАТ-GOLD-6 – важка дискова борона з мінімумом обслуговування і максимумом продуктивності! Техніка створена для роботи з залишками великостеблових культур, ідеальна при обробці площ з пожнивною масою стебел кукурудзи і соняшнику.

Глибокорозпушувач ФРАНК-3 із збільшеною до 3-х метрів шириною захвату, оснащений твердосплавними наконечниками HARD-SHELL, які відрізняються самим тривалим терміном служби в своєму класі.

Експозиція ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН розміститься біля Павільйону № 6 на території «Експоцентр України» (м. Київ, пр-т Академіка Глушкова, 1, ВДНГ).

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/premyery-lozova-machinery-na-ahro-2019
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати