Прем’єри LOZOVA MACHINERY на АГРО-2019

Прем’єри LOZOVA MACHINERY на АГРО-2019

2019 рік – показовий і ювілейний для компанії. 20 років ЛОЗІВСЬКИМ МАШИНАМ і легендарній зубовій бороні ЛІРА, 10 років дисковій бороні ДУКАТ – говорять самі за себе.

Компанія виводить на ринок ряд новинок і оновлює всі серійні лінійки агрегатів ґрунтообробної техніки. Частина з них буде представлена на виставковому майданчику ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН в Києві.

На експозиції будуть показані новинки 2019 року – тракторний багатофункціональний напівпричіп KELT XXL, глибокорозпушувач ФРАНК-3, коротка дискова борона ДУКАТ-9 і важка дискова борона ДУКАТ-GOLD-6. Агрегати втілили нові технічні досягнення і комплексні рішення для українського і європейського ринку, задовольняють найвищі вимоги аграріїв.

Прем’єрою сезону стане напівпричіп тракторний-перевантажувач KELT XXL. Це новітня розробка ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН – трейлер, який може перевозити вантажі об’ємом до 43 м3. А унікальна система розвантаження за допомогою стрічкового конвеєра розвантажує трейлер за 2 хвилини.

KELT – єдиний у своєму класі напівпричіп з повною відповідністю ПДР за габаритами і навантаженні на вісь. Він може оснащуватися шнековим перевантажувачем, розкидачем органічних добрив та іншими пристроями. Також у KELT встановлена інноваційна система регулювання тиску в шинах.

Старт продажів – літо 2019 року.

На виставковому майданчику буде демонструватися і лідер сезону – дискова борона ДУКАТ з шириною захвату-9 метрів. Борона втілила в собі оновлений сучасний стиль ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН. Агрегат успішно пройшов випробування і його вже можна придбати у офіційних дилерів компанії.

ДУКАТ-GOLD-6 – важка дискова борона з мінімумом обслуговування і максимумом продуктивності! Техніка створена для роботи з залишками великостеблових культур, ідеальна при обробці площ з пожнивною масою стебел кукурудзи і соняшнику.

Глибокорозпушувач ФРАНК-3 із збільшеною до 3-х метрів шириною захвату, оснащений твердосплавними наконечниками HARD-SHELL, які відрізняються самим тривалим терміном служби в своєму класі.

Експозиція ЛОЗОВСЬКИХ МАШИН розміститься біля Павільйону № 6 на території «Експоцентр України» (м. Київ, пр-т Академіка Глушкова, 1, ВДНГ).

 

Перегляди: 5
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/premyery-lozova-machinery-na-ahro-2019
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати

    24 Квітня

    АРМА планує скасувати аукціон з продажу мінеральних добрив – провели без належної конкуренції

    Профільний комітет Ради закликав зберегти Міністерство аграрної політики та продовольства України

    Ціни на овочі не перекривають витрати на зберігання

    Ринок землі в ЄС: як він працює та до чого варто готуватися Україні

    На Тернопільщині створять новий індустріальний парк “Borschiv”

    Як змінилися ціни на цукор, сіль та борошно

    ВР збирається розглянути продовження строку оформлення права власності на земельні паї

    Європарламент підтримав лібералізацію торговельного режиму з Україною, посиливши захисні заходи для фермерів ЄС

    Ціни на моркву в Україні близькі до історичних антирекордів для весни

    Рада спростила обіг насіння бавовнику, він потрібен для виробництва пороху

    БІЛЬШЕ НОВИН