Президент корпорації Roshen має намір придбати агропідприємство «Летичів Агро»

Президент корпорації Roshen має намір придбати агропідприємство «Летичів Агро»

Президент корпорації Roshen В’ячеслав Москалевський може набути через ПАТ “Закритий недиверсифікований венчурний корпоративний інвестиційний фонд “Кондитерінвест” (Київ) ТОВ “Летичів-Агро” (Хмельницька обл.).

Про це пише agroinsider.com.ua.

Згідно з матеріалами Антимонопольного комітету України (АМКУ), відомство може надати дозвіл на покупку “Кондитерінвест” частки в статутному капіталі “Летичів-Агро”, що забезпечить перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства.

“Дане придбання дозволить збільшити потужності для утримання великої рогатої худоби. На племзаводі “Літинський” у Вінницькій області зараз вже близько двох тисяч голів. Потужності “Летичів-Агро” дозволять нам розвинути рослинництво і збільшити кількість ВРХ”, — прокоментував інформацію АМКУ В.Москалевський.

За даними системи розкриття інформації НКЦПФР, власником 100% акцій інвестиційного фонду “Кондитерінвест” є В.Москалевський.

Довідка:

NCH ​​Capital (США) — компанія, яка управляє активами загальною вартістю $3,5 млрд через різні інвестиційні фонди по всьому світу.

Основні бенефіціари — Джордж Рор і Моріс Табасінік.

“Летичів Агро” займається вирощуванням зернових, бобових і олійних культур.

Згідно Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, кінцевими бенефіціарами “Летичів Агро” є Джордж Рор і Моріс Табасінік.

“Летичів Агро” в 2017 році скоротило чистий збиток в 11,3 рази в порівнянні з 2016 — до 6,3 млн грн. Виручка компанії за цей період зросла в 2,6 рази — до 161,6 млн грн.

 

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/prezydent-korporaciyi-roshen-maye-namir-prydbaty-ahropidpryyemstvo-letychiv-ahro
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати