Tempo950x100

Tempo300x100

Проблеми з кормами на кінних заводах ДП «Конярство України» відсутні

Проблеми з кормами на кінних заводах ДП «Конярство України» відсутні

Для забезпечення подальшого ефективного функціонування підприємства, 10 травня у Мінагрополітики відбулася нарада під головуванням в. о. Міністра аграрної політики та продовольства України Ольги Трофімцевої.

Участь у нараді взяли заступник Міністра Володимир Топчій, в.о. керівника ДП «Конярство України» Олександр Войний, керівники філій ДП «Конярство України», представники Мінагрополітики.

Учасниками зустрічі було обговорено питання діяльності державного підприємства «Конярство України», у тому числі ситуація на філії «Дніпропетровський кінний завод № 65». За словами в. о. керівника ДП «Конярство України», проблема сталася у результаті форс-мажору та була швидко врегульована – необхідні корми завезено. Факт, що коні перебувають у доброму стані і загрози їх життю немає, підтверджений ветеринарами Держпродспоживслужби, які виїжджали на огляд коней заводу № 65.

Підприємство буде щомісячно інформувати Мінагрополітики щодо стану справ з обробітку землі та потреб у кормах на кожній філії.

За результатами наради, було доручено підготувати проект стратегічного плану розвитку ДП «Конярство України» на п’ять років, на основі якого відбуватиметься реформування підприємства.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/problemy-z-kormamy-na-kinnyh-zavodah-dp-konyarstvo-ukrayiny-vidsutni
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати