Tempo950x100

Tempo300x100

Проект USAID підтримає грантами розвиток аграрної маркетингової інфраструктури в ОТГ

Проект USAID підтримає грантами розвиток аграрної маркетингової інфраструктури в ОТГ

Про це пише milkua.info.

Очікується, що сума кожного гранту може коливатись від 270 тис. грн до 675 тис. грн, остаточна сума гранту буде визначена в результаті переговорів.

Додаткові залучені інвестиції (власні кошти, зовнішні інвестиції, державна підтримка та програми місцевого бюджету, донорське співфінансування, крім фондів USAID), лізинг чи кредити (у тому числі для придбання нового технологічного устаткування та модернізації їх виробництва) повинні складати не менше 30% від загального обсягу проекту.

Очікувана дата початку впровадження проектів — липень 2018 року. Тривалість грантових угод за цією програмою не перевищуватиме 12 місяців.

Проект USAID може підтримати впровадження інвеспроектів у двох категоріях ОТГ:

    – ОТГ у Дніпропетровській, Донецькій, Харківській, Херсонській, Луганській, Миколаївській, Одеській і Запорізькій областях;
    – ОТГ, які підписали протоколи про наміри з проектом «Агросільрозвиток» з інших областей, або ОТГ, на території яких розташовані та здійснюють діяльність підприємства, які підписали протокол про наміри з проектом «Агросільрозвиток».

Серед завдань цієї грантової програми:

    – розвиток аграрної маркетингової інфраструктури;
    – впровадження енергоефективних технологій на території ОТГ.

Концепції грантових проектів для розгляду в першому раунді мають бути подані не пізніше 18 травня 2018 року. Концепції грантових проектів прийматимуться до 28 грудня 2018 року.

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/proekt-usaid-pidtrymaye-hrantamy-rozvytok-ahrarnoyi-marketynhovoyi-infrastruktury-v-oth
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати