Tempo950x100

Tempo300x100

Програма підтримки фермерства буде затверджена до кінця місяця

Програма підтримки фермерства буде затверджена до кінця місяця

Про це в ході години питань до уряду заявив прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, пише РБК.

“У 2018 передбачаємо додатково 1 млрд гривень на підтримку фермерства. Максимум до кінця місяця буде затверджена програма підтримки фермерства”, – заявив він.

Нагадаємо,  що робоча група при Міністерстві аграрної політики та продовольства напрацьовує цільову програму підтримки фермерства. “Буквально недавно я створив робочу групу при МінАПК, в яку входять всі асоціації фермерів, ми розробимо і уявимо цільову програму підтримки фермерства”, – заявляв Гройсман. Гройсман зазначав, що хотів би, щоб ця програма була сформована до 1 серпня. Вона повинна охоплювати цільову підтримку, зокрема тваринництва і фермерських господарств. За словами Гройсмана, у вересні уряд звернеться до парламенту з ініціативою підтримати внесення змін до державного бюджету, які передбачатимуть фінансування програми.
 

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що робоча група при Міністерстві аграрної політики та продовольства розробляє цільову програму підтримки фермерства. “Буквально недавно я створив робочу групу при Мінапк, в яку входять всі асоціації фермерів, ми розробимо і уявимо цільову програму підтримки фермерства”, – заявляв Гройсман. Гройсман зазначав, що хотів би, щоб ця програма була сформована до 1 серпня. Вона повинна охоплювати цільову підтримку, зокрема тваринництва і фермерських господарств. За словами Гройсмана, у вересні уряд звернеться до парламенту з ініціативою підтримати внесення змін до державного бюджету, які передбачатимуть фінансування програми.
Повний текст читайте тут: https://www.rbc.ua/rus/news/programma-podderzhki-fermerstva-budet-utverzhdena-1504860937.html
Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/prohrama-pidtrymky-fermerstva-bude-zatverdzhena-do-kincya-misyacya
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати