Tempo950x100

Tempo300x100

Призначено нового голову ДПЗКУ

Призначено нового голову ДПЗКУ

Кабінет міністрів України призначив головою правління Державної продовольчо-зернової корпорації України (ДПЗКУ) колишнього керівника найбільшої в Україні компанії з будівництва мостових конструкцій і транспортних розв’язок «Мостобуд» – Дмитра Гавриша, повідомляє УНІАН.

Відповідне рішення було ухвалено під час засідання Кабміну в середу. Джерело повідомило, що Гавриш народився в Чернівецькій області, за освітою – економіст. Близько 20 років працював у комерційних структурах, зокрема й з іноземним капіталом. З 2004 по 2010 рік він обіймав посаду заступника голови правління компанії «Мостобуд».

Нагадаємо, 21 квітня виконувач обов’язків голови правління Державної продовольчо-зернової корпорації України (ДПЗКУ) Олександр Григорович заявив про відхід у відставку. Після чого керівництво компанією тимчасово перейшло до першого заступника голови правління ДПЗКУ Віталія Шулежка.

ДПЗКУ – вертикально інтегрована компанія, яка проводить весь цикл робіт із зерновими і продуктами їх переробки: від виробництва до експорту. До складу ДПЗКУ входять 55 філій, їх загальна робоча місткість становить 3,75 млн тонн сільгоспкультур, в тому числі, сумарні потужності з перевалки на експорт Одеського і Миколаївського портів – близько 2,5 млн тонн зернових вантажів на рік.

 

Перегляди: 3
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/pryznacheno-novoho-holovu-dpzku
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати