Tempo950x100

Tempo300x100

Молочарі отримують одні з найбільших зарплат в області

Молочарі отримують одні з найбільших зарплат в області

За словами Степана Барни, на сьогодні підприємство “Молокія” – це одне найкращих і найефективніших підприємств, що працюють на території Тернопільської області, які переймаються не тільки тим, як отримати прибутки, а й створенням робочих місць. Наразі на підприємстві працює 1400 працівників, які в середньому отримують 7000 гривень на місяць. Це майже на 2000 гривень більше, ніж середній показник по області.

Окрім того, варто зазначити, що сума сплачених податків, близько 30 мільйонів гривень, – це добре наповнення нашого бюджету.

[[{“fid”:”176135″,”view_mode”:”default”,”fields”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false},”type”:”media”,”field_deltas”:{“1”:{“format”:”default”,”field_file_image_alt_text[und][0][value]”:false,”field_file_image_title_text[und][0][value]”:false}},”attributes”:{“height”:”960″,”width”:”720″,”class”:”media-element file-default”,”data-delta”:”1″}}]]

Поруч із цим підприємство створило перший в Україні проект кооперативного руху, за якого відбувається активна співпраця між виробником і переробником продукції.

В даному випадку ми є свідками того, як відроджуються ті традиції, які мали місце раніше. І у подальшому тим шляхом, яким рухається Черкащина разом із підприємством “Молокія”, ми напрацюємо формат із районами Тернопільської області. Основним нашим завданням є відродження села. Село буде жити, коли буде жити тваринництво, коли люди отримуватимуть гарні зарплати за результати своєї праці.

 
Ексклюзивно для AgroReview
Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/rehionalne-pidpryyemstvo-zapuskaye-novyj-format-kooperaciyi-0
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати