Roshen оскаржує в суді своє право на червоний колір в упаковці

Roshen оскаржує в суді своє право на червоний колір в упаковці

Кондитерська корпорація Roshen знову намагається відстояти в суді своє право інтелектуальної власності на знак для товарів і послуг у вигляді червоного кольору в упаковці тортів.

Про це йдеться в постанові суду про поновлення справи по даному спору, пише liga.net.

Roshen просить визнати її право на володіння знаком для товарів і послуг у вигляді червоного кольору в елементах упаковки тортів. Також корпорація просить визнати недійсним висновки ДП Український інститут інтелектуальної власності і апеляційної палати МЕРТ про відмову реєстрації описаної вище ТМ. Компанія просить суд зобов’язати МЕРТ вести відомості про реєстрацію товарного знака до державного реєстру свідоцтв України.

У той же час, аналогічний знак зареєстрований в міжнародній базі компанією Ferrero S. p.A. IT. Правда, в описі до ТМ сказано, що колір у зареєстрованому знаку помаранчевий: “Знак складається з прямокутного відбитка, вертикальні сторони якого горизонтально розділені на два поля: верхнє – білого кольору, нижня – помаранчевого кольору”.

Незважаючи на попередні висновки, суд відновив судове провадження. Підготовче засідання по справі призначено на 20 травня.

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/roshen-oskarzhuye-v-sudi-svoye-pravo-na-chervonyj-kolir-v-upakovci
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати