Tempo950x100

Tempo300x100

“Рошен” планує до листопада запустити першу лінію на бісквітному комплексі в Борисполі

“Рошен” планує до листопада запустити першу лінію на бісквітному комплексі в Борисполі

про це повідомила прес-служба компанії, передає Інтерфакс-Україна.

“У квітні на бісквітному комплексі “Рошен” розпочнеться монтаж устаткування, в вересні-жовтні має запрацювати перша лінія із виробництва крекерів. На наступний рік заплановано запуск ще двох ліній. На повну потужність комплекс має вийти за чотири роки”, – процитовано в повідомленні слова президента “Рошен” В’ячеслава Москалевського.

За його словами, потужність бісквітного комплексу становитиме орієнтовно 5 тис. тонн продукції на місяць.

“Комплекс у Борисполі побудовано на п’яти ділянках, що перебувають у суборенді. У зв’язку з цим бажання “Рошен” придбати землю є природним. Вартість землі значно нижча від вартості побудованого на ній комплексу – 60 млн грн проти 1,2 млрд грн. Нам необхідно викупити землю, щоб бути впевненими у завтрашньому дні”, – зазначив президент корпорації.

Корпорація “Рошен”, один з найбільших в Україні виробників кондитерських виробів, до складу якої входять Київська, Кременчуцька (Полтавська обл.) кондитерські фабрики, два виробничих майданчики у Вінницькій області, масло-молочний комбінат “Бершадь молоко” (Вінницька обл.), два виробничих майданчики у Липецькій області (РФ), Клайпедська кондитерська фабрика (Литва) і фабрика Bonbonetti Choco (Угорщина).

Корпорація виробляє близько 320 видів кондитерських виробів: шоколадні та желейні цукерки, карамель, шоколад, печиво, вафлі, бісквітні рулети і торти. Загальний обсяг виробництва становить 450 тис. тонн продукції на рік.

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/roshen-planuye-do-lystopada-zapustyty-pershu-liniyu-na-biskvitnomu-kompleksi-v-boryspoli
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати