Tempo950x100

Tempo300x100

Roshen втратила позиції у рейтингу найбільших виробників солодощів у світі

Roshen втратила позиції у рейтингу найбільших виробників солодощів у світі

Кондитерська корпорація Roshen у рейтингу найбільших виробників солодощів у світі Global Top 100 Candy Companies 2018 року втратила одну позицію і посіла 25-те місце, при цьому зберегла обсяги продажу на рівні минулого року – $800 млн.

Згідно з рейтингом, оприлюдненим на сайті видання Candy Industry, корпорації Roshen належать вісім заводів, штат співробітників оцінюється в 10 тис, пише Інтерфакс-Україна.

Компанія “Конті” у 2018 році зберегла свою позицію на 43-му місці з обсягами продажу в $473 млн проти $469 млн за минулий рік. За інформацією видання, компанії належать п’ять заводів, робочий персонал – 8,097 тис. осіб.

“АВК” у рейтингу піднялася на три позиції та посіла 64-те місце з такими самими обсягами продажу, як і в 2017 році, – $275 млн. Компанії належать три заводи, загальна кількість співробітників – 3,5 тис. осіб.

Очолюють рейтинг американський виробник шоколадних виробів Mars Inc., який посідає перше місце за обсягами продажу ($18 млрд), італійська кондитерська компанія Ferrero – друге ($12 млрд), американська Mondelez International Inc. – третє ($11,56 млрд).

Candy Industry – американське галузеве видання, засноване в 1944 році. Видання щорічно випускає рейтинг ста найбільших світових кондитерських компаній Global Top 100. Він складається на підставі річних даних про виручку від продажу продукції, про кількість працівників, асортимент і виробничі активи компаній.

Перегляди: 1
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/roshen-vtratyla-pozyciyi-u-rejtynhu-najbilshyh-vyrobnykiv-solodoshchiv-u-sviti
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати