Tempo950x100

Tempo300x100

Roshen запустила нову фабрику

Roshen запустила нову фабрику

Кондитерська корпорація Roshen, що належить п’ятому президенту України Петру Порошенку, запустила виробництво на бісквітному комплексі в Борисполі. Про це повідомляє LIGA.net.

Про запуск нової фабрики свідчить інформація на упаковці продукціі Roshen, яка продається у фірмовій мережі. На упаковці вказано, що продукція вироблена бісквітним комплексом Рошен, розташованим по вул. Привокзальній міста Борисполя, уточнює видання.

Офіційно про запуск фабрики в Roshen не повідомили. Раніше повідомлялося, що запуск підприємства був запланований на осінь 2018 року. Однак цього не сталося.

У Roshen проінформували, що підприємство зараз знаходиться на етапі запуску виробництва, перша партія товару з нових потужностей надійшла в продаж кілька місяців тому.

«Зараз на фабриці працює понад 100 осіб. Протягом двох років планується збільшення штату до 500 співробітників. При виході комплексу на повну потужність загальна чисельність співробітників повинна досягти 1100 осіб», — повідомили в Roshen.

На бісквітному комплексі в Борисполі працює дві лінії: лінія по виробництву крекеру Hi Day потужністю близько 1 т печива на годину і лінія, на якій виробляють печиво Есмеральда з новим смаком і печиво Karolina. Вихід фабрики на повну потужність запланований до кінця 2020 року.

Продукція з Бориспільського бісквітного комплексу буде поставлятися в усі країни присутності Roshen, додали в корпорації.

Вперше про бісквітну фабрику в Борисполі топ-менеджмент корпорації заговорив у 2013 році. Тоді плани відклали через російське ембарго на українську кондитерську продукцію. У 2016 році до ідеї знову повернулися. Для будівництва компанія взяла в довгострокову оренду п’ять земельних ділянок у Бориспільському районі.

 

Перегляди: 2
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/roshen-zapustyla-novu-fabryku
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати