Tempo950x100

Tempo300x100

Roshen звинувачує московський суд у саботажі розгляду скарг Липецької кондфабрики

Roshen звинувачує московський суд у саботажі розгляду скарг Липецької кондфабрики

Про це сказано в заяві корпорації, передають Українські Новини.

Зазначено, що 27 березня адвокат Липецької кондфабрики Ірина Бірюкова на адресу Басманного районного суду Москви подала скаргу про визнання незаконними рішень Слідчого комітету Росії про чергове продовження терміну попереднього слідства у кримінальній справі № 201/ 404049-05.

“Однак до поточного моменту повідомлення про призначення судового засідання на адресу адвоката не надійшло. Така ж ситуація повторилася й з аналогічною скаргою, поданою в липні 2017 року: судове засідання до сьогодні не призначено. Процесуальний закон установлює граничні терміни прийняття й розгляду скарг. За однією зі скарг такий термін минув у квітні, за іншою – у липні. Очевидно, що обидва терміни пропущені. Причини відхилення від правосуддя неззрозумілі”, – цитується в повідомленні Бірюкова.

Корпорація заявляє, що в такий спосіб Басманний суд саботує розгляд поданих в інтересах Липецької фабрики скарг.

Повідомляється, що 2 вересня Бірюкова на адресу голови Мосміськсуду подала скаргу на бездіяльність Басманного райсуду Москви, а 14 вересня ця скарга спрямована тому ж голові суду.

“Подібні дії суду істотно ускладнюють доступ компанії до правосуддя: немає ухвали суду – немає можливості її оскарження”, – сказано в заяві.

У січні стало відомо, що корпорація Roshen вирішила зупинити виробництво на Липецькій кондитерській фабриці (Росія) з політико-економічних причин.

Перегляди: 4
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/roshen-zvynuvachuye-moskovskyj-sud-u-sabotazhi-rozhlyadu-skarh-lypeckoyi-kondfabryky
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати