Tempo950x100

Tempo300x100

Російський Сбербанк відсудив кондитерську фабрику АВК за борги

Російський Сбербанк відсудив кондитерську фабрику АВК за борги

Про це із посиланням на ухвалу суду від 12 червня повідомляє Finbalance, пише Економічна правда.

Як зазначається у судовому рішенні, стягнення майна відбудеться через торги.

Згідно з судовими матеріалами, заставна вартість донецької кондитерської фабрики (за договором про відкриття кредитної лінії №04-В/09/22/ЮО від 15.10.2009) становила 45,6 млн грн.

Нагадаємо, що у рамках цього ж кредитного договору в січні 2018 року Госпсуд Закарпатської області видав наказ про стягнення за борги перед Сбербанком також кондитерської фабрики АВК на Закарпатті.

А в січні 2019 року Господарський суд Києва відновив провадження про стягнення на предмет застави за позовом банку до Кондитерської фабрики АВК в Луганську.

У грудні 2018 року ще одна «дочка» російського держбанку — Промінвестбанк — відсудила у групи АВК кондитерську фабрику у Дніпрі.

Компанії АВК належать три заводи – в Дніпрі, Луганську та Донецьку (контроль над двома останніми компанія втратила – ред). Загальна кількість співробітників – 3,5 тис осіб.

До 2014 року 70% доходів АВК припадало на російський ринок, на ньому група займала 6% ринку шоколадної продукції. Після введення Росією ембарго в тому ж році цей ринок був повністю втрачений.

 

 

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/rosijskyj-sberbank-vidsudyv-kondytersku-fabryku-avk-za-borhy
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати