Tempo950x100

Tempo300x100

Росія відкриває кордон для українських товарів

Росія відкриває кордон для українських товарів

Президент Росії Володимир Путін підписав указ про внесення змін до указу 2014 року «Про застосування окремих спеціальних економічних заходів з метою забезпечення безпеки РФ». У документі прописано дозвіл на транзитні перевезення через Росію підсанкційних товарів «за умови забезпечення їхньої простежуваності з використанням системи контролю на основі технології ГЛОНАСС». Аналогічні поправки внесено й в указ від 22 жовтня 2018 року про контрсанкції щодо України. Документ опублікований на офіційному порталі правової інформації Росії, пише agropolit.com.

«Ввезення на територію Російської Федерації окремих видів товарів, країною походження яких чи країною відправлення яких є Україна або які переміщуються через територію України, дозволяється при здійсненні транзитних міжнародних автомобільних перевезень та транзитних міжнародних залізничних перевезень через територію Російської Федерації в треті країни відповідно до порядку здійснення таких автомобільних перевезень і залізничних перевезень, встановленим Урядом Російської Федерації, при у умові забезпечення їх простежуваності з використанням системи контролю, яка передбачає застосування засобів ідентифікації (пломб), що функціонують на основі технології глобальної навігаційної супутникової системи ГЛОНАСС, а також при наявності у водіїв транспортних засобів, що здійснюють такі автомобільні перевезення, облікових талонів», — йдеться в указі.

Відзначається, що в разі порушення водіями транспортних засобів при здійсненні таких автомобільних перевезень порядку накладення, зняття та застосування засобів ідентифікації (пломб), що функціонують на основі технології глобальної навігаційної супутникової системи ГЛОНАСС, облікові талони вважаються недійсними.

Перегляди: 0
Читай нас у та
Адреса: https://agroreview.com/content/rosiya-vidkryvaye-kordon-dlya-ukrayinskyh-tovariv
Like
Цікаво
Подобається
Сумно
Нічого сказати